Konferens

Finnåkers kursgård är en konferensanläggning där du kan känna dig som hemma.
Med vår personliga service och känsla för det lilla extra får vi er att trivas.

I FinnDSC_5912åker finner du lugnet. Tillsammans kan vi utforma ett skräddarsytt program som passar era önskemål och behov.
Detta självklart i harmoni med miljö och god mat. Köket är välkänt för sin goda mat. Maten ska vara en del av upplevelsen här hos oss.
Vi lägger stor vikt vid att alla ska kunna äta sig mätta här hos oss, vi är lite av specialister på specialkost.

På Finnåkers kursgård finns det möjlighet att välja mellan olika boendealternativ. Du kan välja bekväma hotellrum med Tv och trådlöst nätverk, dusch och toalett på rummet samt en underskön utsikt över herrgårdsparken eller ett enklare boende i en av våra lägergårdar.
Det går utmärkt att mixa olika boende om det skulle behövas.
I hotelldelen finns det 17 rum med totalt 27 bäddar. Två av rummen är handikappanpassade. Lägergårdarna har 130 bäddar fördelade på 36 rum.
Vi har också möjlighet att ta emot husdjur i några av våra rum.

På övervåningen i huvudbyggnaden kan du njuta av en härlig herrgårdsmiljö med sällskapsrum, bibliotek och konferensrum. Hiss finns om du behöver.
Ett perfekt ställe att avsluta en konferensdag.CIMG2286

Hos oss kan du göra allt du brukar göra på webben utan att det kostar dig något extra. På Finnåker finns det ett trådlöst nätverk. Koden hittar du i välkomstmappen på hotellrummen samt i receptionen, sedan är det bara att sätta igång.
Har du ingen dator har vi en utlånings dator, skrivaren finns i receptionen.

Vi har fullständiga rättigheter.