Lokaler

Finnåker har sju lokaler och ett flertal grupprum.
Den största lokalen Masmästaren har plats för upp till 120 personer i biosittning, och lilla Falkenstierna har plats för 16 personer.


Masmästaren

lokaler masMasmästaren som är vår största lokal om 120 kvm rymmer upp till 120 personer i biosittning. Lokalen är utrustad med trådlöst nätverk, projektor i taket och en avancerad bild- och ljudanläggning så att du med lätthet kan växla mellan de olika funktionerna.
Perfekt för den stora konferensen.
Lokalen har ett piano samt psalmböcker.
Namnet anknyter till tiden då Finnåker var ett järnbruk.

Falkenstierna

lokaler falkenFalkenstierna som är en av våra minsta lokaler hittar du på herrgårdens övervåning. Granne med denna lokal är sällskapsutrymmen, bibliotek i härlig herrgårdsmiljö. Här kan ni inta ert eftermiddagskaffe innan dagen avslutas med en härlig supé. Falkenstierna rymmer 16 personer i skolsittning och är utrustad med trådlöst nätverk, projektor i taket och whiteboard.
Uppkallad efter Finnåkers sista privata ägare.

Jernboden

jernbodenI herrgårdens bottenvåning hittar du Jernboden. Lokalen rymmer 35 personer i skolsittning. Utrustad med trådlöst nätverk projektor i taket och whiteboard.
Lokalen har även ett pentry med ett litet kylskåp och där kan du brygga ditt eget kaffe om så önskas. Granne med denna lokal är vår bastu med relax-avdelning. Namnet knyter an till järnbruket i Finnåker.

von Fersen

Lokalen finner du på Kvarngårdens övervåning. Fullt utrustad med white board, projektor i taket med möjlighet att se på TV och film.
Lokalen rymmer 25 personer i skolsittning. Uppkallad efter en av Finnåkers bruks tidigare ägare.

Soop  

Den här lokalen finner du på Kvarngårdens övervåning och är ett sällskapsrum/ grupprum. Möblerat med bord och stolar samt en soffgrupp perfekt för kreativt skapande och lekar. Uppkallad efter en av Finnåkers bruks tidigare ägare.

de Geer

lokaler de GeerPå Skogsgårdens övervåning finner du lokalen de Geer. Här kan 35 personer sitta bekvämt i skolsittnig. Fullt utrustad med en projektor i taket med möjlighet att se både på TV och film. Lokalen är även utrustad med whiteboard och ett piano.
Utanför lokalen finner ni ett litet sällskapsrum med ett kylskåp.
Uppkallad efter brukets grundare.

Hindrickson

Bredvid lokalen de Geer finner ni grupprummet Hindrickson. Whiteboard är den utrustning som finns i denna lokal. Här är ett rum skräddarsytt för lekar och skapande för mindre grupper.
Uppkallad efter en tidigare ägare av Finnåkers bruk.